27 nov. 2012 | 14:30

Muzica de pe Wii U este disponibila online

ACTUALITATE
Muzica de pe Wii U este disponibila online

Wii U nu este una dintre cele mai perfecte console si nici nu este ferita de problemele aferente oricarei lansari importante de hardware sau software. Un lucru este sigur, muzica din meniul noi console este senzationala, din cate am auzit.

Nintendo Wii U Music

Din simplul motiv ca la prima si la a doua auditie, muzica preinstalata pe Wii U i-a lasat o impresie placuta, un hacker creativ a reusit sa extraga intreaga coloana sonora de pe noua consola pentru a o pune pe internet. Dj Cutman a creat compilatia de 9 melodii pe care a postat-o pe site-ul propriu pentru a fi descarcata contra unei sume decise de voi, indiferent daca suma este egala cu 0 sau 100 dolari. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va introduceti adresa de email in lista de contacte a lui Dj Cutman pentru a fi instiintat de noutati referitoare la activitatile sale. Intregul album intitulat WiiU Grooves este disponibil in mod FLAC incepand de azi. Cine stie, daca ascultati atenti si veti fi impresionati, cele cateva melodii poate reusesc sa va convinga sa va luati o noua consola de gaming.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele