10 ian. 2012 | 10:10

Motorola Droid Razr trece la nivelul 2 – a ajuns la Maxx

ACTUALITATE
Motorola Droid Razr trece la nivelul 2 - a ajuns la Maxx

droid-maxxChiar daca Droid Razr inca mai face furori prin randurile amatorilor de comparative absolute, precum cel mai subtire smartphone, lucrurile nu se vor termina aici.

Echipa responsabila de modelul Razr s-a decis acum sa duca totul la un alt nivel cu un smartphone intitulat extrem de sugestiv: Maxx.

Desi silueta noului model este aidoma cu a modelului RAZR, Motorola Maxx vine cu suficient de multe schimbari in punctele estentiale pentru a atrage fanii acestui gen de smartphone-uri.

Maxx are o grosime de 8,99 mm, promite o autonomie sporita in ceea ce priveste utilizarea in mod voce, atingand 21 ore la o singura incarcare, si sare cu spatiul de stocare specificat pana la 32GB.

Din pacate, pe partea de rezistenta a bateriei e greu, daca nu imposibil, sa recreezi doua scenarii in diverse colturi ale lumii, pentru a le considera concludente. Astfel, singura posibilitate este sa-i credem pe cei de la Motorola cand spuns ca noul Maxx este smartphone-ul cu cea mai mare autonomie la ora actuala.

Lasand la o parte astfel de afirmatii de marketing, in cazul Droid Razr si Maxx, Motorola a promis in mod oficial in aceste zile ca, ambele terminale vin cu Android 2.3, in cateva zile sau saptamani va exista un upgrade oficial la Android 4.x. .