Mophie prelungeste si bateria lui Galaxy S III

, 04 Sep, 10:40

Mophie Juice Pack este unul dintre cele mai populare produse pentru extindea bateriei unui iPhone, care se ataseaza precum carcasa un pic mai mare pe spatele telefonului, in scopul de a-i dubla bateria.

carcase mophie galaxy s iii

Desi noul Samsung Galaxy S III continua o traditie mai veche a celor de la Samsung de a integra baterii ce se pot schimba cu usurinta, Mophie a decis ca acesta este cel mai potrivit dispozitiv pentru a primi o linie de carcase cu baterie suplimentara integrata in afara pietei de iPhone-uri. Dupa cum se poate vedea si din imagine, Engadget a reusit sa puna mana pe carcasa de mai sus, si a oferit feedback legat de produs.

Cu toate ca detaliile momentan sunt destul de putine, din cate se pare, va dubla efectiv autonomia smartphone-ului Samsung, reusind in acelasi timp sa nu dubleze grosimea aparatului. O data de lansare probabila pentru accesoriu este sfarsitul lui octombrie sau inceputul lunii noiembrie, insa nu avem inca si un pret.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail