CES 2012: Mophie ofera energie de buzunar

CES 2012: Mophie ofera energie de buzunar
Victor Rizescu
Victor Rizescu
12:47 12.01.2012

mophie-juice-pack

Cu totii ne confruntam din plin cu marea problema a smartphone-urilor din ziua de azi: autonomia precara. De cate ori nu vi s-a intamplat sa ajungeti seara acasa cu telefonul inchis si cu speranta ca nu ati ratat nici un apel prea important?

Cei de la Mophie, cunoscuti pentru solutiile lor de incarcare „la purtator” vin cu un nou model de incarcator portabil. Acesta include o baterie 4000 de mAh capabila sa incarce orice dispozitiv purtator de conector USB. Ce este atat de special la editia de fata? In primul rand posibilitatea de a alege intensitatea si implicit viteza de incarcare dintre: 500 mAh, 1 A sau 2,1 A. Cu alte cuvinte daca smartphone-ul se incarca de la priza in doua ore la o intesitate de  700 mAh, practic bateria de buzunar il poate incarca de trei ori mai repede.

Bateria minune, supranumita si Juice Pack Powerstation va costa aproximativ 80 de dolari si va incapea cu usurinta in buzunarul oricarui amator de autonomie extinsa.

Pana in momentul in care producatorii vor reusi sa proiecteze acumulatori pe masura device-urilor existente, nu ne ramane decat sa ne inarmam cu rabdare si cu mici astfel de gadget-uri menite sa ne faca asteptarea mai usoara.

Sursa: Ubergizmo

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI