Microsoft vrea sa te oblige sa intri in Internet Explorer

Microsoft vrea sa te oblige sa intri in Internet Explorer

O decizie arbitrara a celor de la Microsoft s-a reflectat in eliminarea din dashboard-ul Xbox 360 unor aplicatii fundamentale: Facebook si Twitter.

Microsoft XBOX 360 IE Browser

Desi pare incredibil, in speranta ca va reusi sa convinga posesorii de Xbox 360 sa foloseasca mai des proaspatul Internet Explorer pentru a intra pe Facebook, Microsoft a scos atat aplicatia Facebook cat si Twitter de pe ecranul principal al dashboard-ului si din magazinul de aplicatii de pe Live. In urma acestei manevre agresive, singura posibilitate pentru a rula aplicatiile aferente retelelor de socializare este sa le fi instalat anterior acestui update.

Interesant este faptul ca manevra s-a petrecut la scara restransa initial, intr-un beta test al noului dashboard. In etapa actuala, de pre-lansare, 3 milioane de console vor primi update-ul, urmand ca pe 23 octombrie actualizarea sa fie impinsa catre toti utilizatorii de Xbox 360 la nivel global.

Cu toate ca este foarte probabil ca noul update de dashboard sa vina si cu functii utile care sa va incante, decizii precum cea descrisa mai sus taie un procent semnificativ din entuziasmul unui update.

Citește și: