GamerScore-ul de pe Xbox Live valoreaza in sfarsit ceva

, 01 Oct, 10:52

Microsoft a anuntat o noua initiativa pentru Xbox Live numita MyAchievements. Aceasta va rasplati cu puncte Microsoft si cu mici discount-uri clientii serviciului, in functie de punctele pe care le-au adunat deblocand achievement-uri in diverse jocuri.

myachievements

Aceste bonusuri sunt disponibile doar pentru cei care participa in programul Xbox Live Rewards si are trei niveluri diferite. Cei care au strans minim 3000 de puncte vor primi in luna in care isi serbeaza ziua de nastere un cadou surpriza si vor primi distincia de „Contender”. Utilizatorii cu peste 10.000 de puncte vor fi numiti „Champion” si pe langa bonusul amintit anterior, vor primi lunar 1% din punctele Microsoft cheltuite pe Xbox Live inapoi. Ultima distinctie din acest program se numeste „Legend” si se adreseaza celor care au minim 25.000 de puncte. Spre diferenta de nivelul Champion, acestia vor primi 2% din punctele chetuite in fiecare luna.

Evident, aceste „recompense” nu sunt tocmai uriase, insa este pentru prima data cand achievement-urile stranse in jocuri valoreaza ceva oarecum tangibil. Cei care cumpara multe DLC-uri sau jocuri de Xbox Live Arcade insa, vor primi mai mult inapoi din acest program.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail