Microsoft te obliga in mod agresiv sa treci la Windows 8

Microsoft te obliga in mod agresiv sa treci la Windows 8

Faceti cumva parte din acea categorie de gameri entuziasti care vor in permanenta sa se joace ultimele jocuri pe PC? In acest  caz aveti o problema majora daca nu treceti la noul Windows 8.

microsoft windows 8 directx 11.1

Printr-o noua decizie care a facut ocolul lumii in cateva ore, Microsoft iar a spulberat orice urma de respect pe care o mai avea fata de utilizatorii de Windows 7 ce refuza sa treaca la Windows 8. DirectX-ul, componenta software care permite unui joc  sau sistem de operare sa profite la maxim de cea mai noua placa video din sistem nu va rula decat pe Windows 8 pe o perioada nedeterminata. Aceasta dezvaluire face referire la runtime-ul DirectX 11.1.

Avand in vedere ca cele mai noi jocuri si cele mai noi drivere la GPU-uri sunt optimizate pentru noul DirectX, este doar o chestiune de timp pana ce vom vedea forumuri pline de utilizatori de Windows frustrati ca nu se mai pot juca ultimele jocuri desi au dat 2000 – 2500 lei pe o placa video. Desi cofondatorul Valve si-a exprimat dezamagirea vis-a-vis de Windows 8 si nu este singurul, mi-e frica de faptul ca doar utilizatori obisnuiti vor fi cei care vor avea in final de pierdut din incapatanarea Microsoft.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: