Noile reclame la Windows 8 incearca sa te convinga sa faci upgrade

, 24 Oct, 11:00

Chiar si cu mici diferente de performanta intre Windows 7 si Windows 8, eu nu sunt convins ca Windows 8 este pentru mine. Incercand sa convinga un numar cat mai mare de utilizatori sa faca trecerea la noul sistem de operare, Microsoft a lansat astazi cateva reclame pentru acesta.

Microsoft Windows 8 Reclame

In aceeasi zi in care Apple a lansat un nou iPad, un nou iMac, un nou MacBook Pro si un nou Mac Mini, Microsoft a profitat de ocazie pentru a face publice cateva reclame de 30 de secunde pentru Windows 8.

Avand in vedere ca nu vorbim de prima reclama la un sistem de operare care nu s-a lansat inca, este evident ca Microsoft va face tot posibilul pentru a impresiona publicul cu avantajele noului Windows 8. Realizate de agentia de publicitate Crispin, Porter si Bogusky, reclamele de mai jos fac parte dintr-o serie de clipuri ce vor fi difuzate la TV in anumite regiuni, in functie de disponibilitatea functiilor reprezentate in respective zone. Pentru inceput, aceste reclame vor fi difuzate in 42 de tari si vor fi insotite de reclame online, bannere stradale, postere si multe alte metode de promovare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

widows 8 se instaleaza mai rapid nu maninca resurse multe este oricum superor fata de windows 7 depinde pt. ce aplicatii este folosit.
sigur trebuie windows 8 final profesional nu beta ori altceva.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail