Microsoft profita de concediatii de la OnLive

Microsoft profita de concediatii de la OnLive

Desi aparent din falimentul OnLive nu avea nimeni nimic de castigat, Microsoft s-ar putea sa fie exceptia de la regula. Asta daca ne incredem in descrierea unui eveniment de pe EventBrite.

Microsoft

,,Suntem nerabdatori sa vorbim cu angajati si echipe afectate de tranzitia OnLive”. Astfel suna inceputul unui anunt ce viza intr-un mod agresiv angajarea proaspetilor someri de la OnLive in cadrul Microsoft. Sirul de metafore si exclamatii continua cu alta afirmatie in exact acelasi anunt. ,,Avand in vedere succesul rasunator al Xbox/Kinect si cresterea accelerata a afacerii, suntem in cautarea unor jucatori cheie care vor sa aiba un impact real in crearea unor produse si servicii complet noi.”

In ceea ce priveste posturile efective, se pare va vorbim de foarte multe joburi pozitionate atat in Mountain View, cat si in sediul Microsoft din Redmond. Cu toate ca la prima vedere atragerea unui grup mare de angajati nu este cea mai calculata decizie, un studiu simplu demonstreaza ca Microsoft a cochetat in urma cu ceva timp cu ideea achizitionarii OnLive iar preluarea angajatilor companiei este ,,the next best think.”