Microsoft colaboreaza cu Atari pentru 8 jocuri HTML5

Microsoft colaboreaza cu Atari pentru 8 jocuri HTML5

Facand parte dintr-o campanie de popularizare a Internet Explorer, cum s-a intamplat de altfel cu Cut The Rope, Microsoft a mai incheiat un parteneriat cu o companie de renume, in speranta de a atrage atentia asupra performantei IE in anumite aspecte. IE HTML5

Ca urmare a unei campanii realizate de Microsoft si Atari, puteti juca gratuit unele dintre cele mai populare tiluri ale tuturor timpurilor. Jocuri precum Asteroids, Combat, Centipede, Lunar Lander, Missile Command,Pong, Super Breakout sau Yar’s Revenge, sunt disponibile intr-o noua sectiune Arcade a site-ului Atari.com. Toate jocurile sunt realizate exclusiv in HTML5 si ruleaza de minune atat in browsere precum Internet Explorer, Chrome, Safari sau Firefox cat si prin Safari sau Internet Explorer pentru portabile.

Cu astfel de initiative intalnite din ce in ce mai des, Microsoft spera sa incante in egala masura gamerii prin jocuri gratuite, cat si internautii prin intermediul posibilitatilor oferite de HTML5. Legat de rolul Internet Explorer in intreaga ecuatie, pe langa un banner micut in partea de jos prezent tot timpul pe ecran, daca nu experimentati jocurile prin intermediul browserului Microsoft veti fi asaltati de reclame.

Din cate se pare, Microsoft le-a propus celor de la Atari sa initializeze acest proiect de jocuri gratuite pornind de la simplul motiv ca in aceasta perioada se implinesc 40 de ani de la lansarea celui mai popular joc din toate timpurile: Pong. Nu lipsesc nici module multiplayer, iar pentru autentificare puteti folosi profilul de Facebook.

Citește și: