Cut the Rope trece in browser – demonstreaza de ce este bun HTML 5

Cut the Rope trece in browser - demonstreaza de ce este bun HTML 5

cut-the-rope

Cut the rope, unul din cele mai populare jocuri de iOS dupa Angry Birds din toate timpurile, tocmai a ajuns in browser si poate fi jucat gratuit.

Avand in vedere ca este o realizare tehnologica miraculoasa, daca luam in calcul performanta incredibila a jocului in orice browser modern, o echipa de programatori din UK certificati MSDN, impreuna cu ZeptoLab, creatorii initiali ai jocului, si Pixel Lab au lucrat cateva luni la acest proiect.

S-au folosit cele mai noi tehnologii din standardul HTML5, pentru ca experienta de gaming sa fie autentica si, de altfel, identica cu cea oferita de versiunea de iPad. Astfel, folosind canvas rendered graphics, browser based audio si video, stiluri CSS3 si fonturi WOFF, toate elementele s-au pus frumos in miscare. Liniile de cod efectiv, pentru a functiona intr-un mediu HTML5, au fost transformate din Objective-C, un limbaj folosit  pentru majoritatea aplicatiilor de iOS, in Javascript. Intreaga poveste a modului in care au evoluat lucrurile o puteti citi pe varianta englezeasca a blogului MSDN.

Daca ati abuzat de acest joc pe orice alta platforma decat in browser si sunteti lipsit de motivatia de a relua jocul, aveti in vedere faptul ca, special pentru aceasta versiune, au fost create cateva niveluri complet noi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: