Microsoft Bing Search pe desktop, dar cu generozitate

, 05 Apr, 16:00

bing-desktop

O noua aplicatie intitulata Bing Desktop Beta a fost facut publica in aceste zile pe website-ul download.microsoft.com.

Noua aplicatie standalone functioneaza ca un wallpaper dinamic, o functie pe care fiecare dintre noi o are deja in Windows 7, dar care in acest caz particular vine cu restrictia ca alterneaza o serie de poze de fundal impuse de Bing Search.

Particularitatea un pic mai interesanta decat cea a wallpaperului care se schimba vine din faptul ca in mijlocul desktopului, sau oriunde in alta parte, pe imaginea de fundal aveti in permanenta o bara de cautare care va tine conectati la motorul Bing.

De apreciat este faptul ca rezultatele cautarii sunt afisate in browserul preferat, nu neaparat in Internet Explorer, cum ne-am fi asteptat de la un produs Microsoft.

Desi functia pare ca va veni preinstalata pe Windows 8, in stadiul de dezvoltare Beta actual aceasta nu poate fi instalata pe versiunea Consumer Preview cu nici un parametru de compatibilitate activ, asa ca nici nu incercati.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail