Microsoft anunta functii noi din Windows Phone 8

, 06 Sep, 12:30

In cadrul evenimentului de lansare al noilor terminale Lumia au ajuns pe scena si cativa reprezentanti Microsoft, care au profitat de ocazia pentru a mai lauda un pic sistemul de operare pentru telefoane mobile al companiei.

Windows Phone 8 detalii

Desi eram la curent cu o mare parte din functiile din Windows Phone 8, se pare ca echipa de dezvoltare de la Microsoft a mai ascuns cateva detalii importante referitoare la noul sistem de operare pentru mobile. Demonstrate pe noul Lumia 920, unele dintre functii sunt evidente, altele mai putin.

Pe orice terminal cu Windows Phone 8 se vor putea face capturi de ecran mult mai usor. Noua aplicatie de camera inclusa in WP8 va veni cu functii noi de pinch-to-zoom, cateva efecte de genul Instagram, plus un algoritm inteligent de creat imagini panoramice la 360 de grade datorita tehnologiei Microsoft PhotoSynth. O functie utila pe care nu o vedem pe suficient de multe aparate poarta numele de burst si se refera la fotografierea in rafala. Aceasta va permite utilizatorilor sa aleaga cea mai buna imagine dintr-o serie de cadre.

Incercand sa accentueze cateva functii noi legate de camera, cu aceasta ocazie au mai fost prezentate cateva aplicatii ale Microsoft si cateva aplicatii terte disponibile pe WP8. Smart Shot trage cateva cadre si permite printr-o simpla atingere elimiarea de obiectele in miscare dintr-un cadru, iar cinematograph stie sa creeze animatii GIF din secvente video de scurta durata.

Cu toate ca Windows Phone 8  a fost anuntat oficial in luna iunie cu surle si trambite, personal sunt destul de reticent ca reteta la care a ajuns acum WP8 este suficient de atragatoare incat sa convinga utilizatori de Android sau iOS sa renunte la propriile terminale pentru un Lumia.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

eu renunt la iphone pt nokia 920 cu Windows 8.

si eu renunt la iphone 4s pentru lumnia 920

lumia 920

Alexandru Puiu

Eu zic sa mai asteptati o saptamana sa va pronuntati, pana la urmatorul iPhone. Pe langa faptul ca Lumia 920 este un telefon ipotetic care se va lansa pana la sfarsitul anului undeva candva….S-au molipsit si astia de la Microsoft care a anuntat surface acum 3 luni si apare cand deja conteaza prea putin. Puteti renunta fara probleme la iPhone, dar macar sa o faceti pentru un telefon care se vinde undeva pe planeta asta. Acesta nu se incadreaza.

eu nu mai dau iphone pe nokia dupa ce am vazut mizeria care au facuto astia de la nokia.

Alexandru Puiu

Multi nu vor mai da, a fost un gest de inconstienta totala care se va reflecta in mai multe victime din arsenalul de produse si tehnologii Nokia. PureView, din cate se pare, genreaza deja rezultate spectaculoase in comparatie cu alte telefoane moderne, din pate acest lucru nu mai conteaza in momentul in care intregul internet vuieste de falsurile de la Nokia.

asa e admine misto saitul tau , imi place ca zi de zi sunt stiri noi

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail