Mai sunt 3 zile pana la Wowzapp – Hackatlon-ul de Windows

Mai sunt 3 zile pana la Wowzapp – Hackatlon-ul de Windows

Numai maine nu-i poimaine si incepe hackatlon-ul WOWZAPP, cea mai mare competitie care se desfasoara simultan in aproape 100 de locatii in lume. Anul acesta evenimentul este programat sa inceapa pe 9 Noiembrie ora 19:30, ora romaniei, iar in bucuresti va avea loc la HUB Bucuresti, Piata Unirii, strada halelor nr. 5.

 

WOWZAPP 2012

Acum ca v-am dat toate detaliile despre ora si locatie sa va explic si ce reprezinta aceasta competitie. Scopul principal este crearea de aplicatii pentru Windows. Se vor intalni astfel cateva sute de programatori pregatiti emotional si fizic pentru  doua zile de programare fara limite. Alaturi de acestia vor fi prezenti experti Microsoft care sa ii indrume sau sa ii ajute la fiecare pas al competitiei. La finalul acestui eveniment, duminica dupa-masa va avea loc si festivitatea de premiere a aplicatiilor, imediat dupa prezentarea lor. Castigatorii pot beneficia de suport atat tehnic cat si material din partea Microsoft pentru a isi duce la bun sfarsit proiectul.

Vom fi si noi acolo, si va vom tine la curent cu cele mai interesante aspecte ale acestui eveniment. Totul se intampla asadar pe parcursul acestui weekend. Mai m[ulte detalii precum si formularul de inregistrare pentru participanti il veti gasi in acest link.

Citește și: