Mac OS X primeste suport pentru jocurile de pe GOG.com

Mac OS X primeste suport pentru jocurile de pe GOG.com

Pentru simplul fapt ca sistemele cu OS X au devenit din ce in ce mai performante si utilizatorii de Mac vor sa se si joace, echipa GOG.com (Good Old Games) a promis ca va porta pe Mac o serie importanta de jocuri compatibile momentan doar cu Windows.www.gog.com mac os X

The Witcher, FTL, Dungeon Keeper, Syndicate sau Crusader: No Remorse sunt doar cateva exemple din acest val de jocuri care incepand de astazi vor putea fi instalate de pe Gog.com si pe Mac-uri, nu doar pe PC-uri. In plus, daca achizitionati un joc de PC sau Mac care este disponibil si intr-o versiune de Windows si intr-una de OS X, la cumpararea uneia le veti primi pe ambele. Ca un mic detaliu Gog.com ofera jocurile achizitionate pentru descarcare atat printr-un download manager dedicat cat si direct din browser fara nici un fel de protectie DRM.

Evenimentul este destul de important in parte si din cauza faptului ca putine dintre aceste titluri au mai putut fi jucate in aceste conditiii. Odata cu lansarea sectiunii de jocuri pentru Mac de pe Gog.com, o serie de jocuri au beneficiat de o reducere de 50% din pret. Daca suntei proaspat client al serviciului si intamplarea face ca folositi un Mac, la prima autentificare veti primi acces la 9 jocuri in mod complet gratuit. Printre respectivele jocuri se numara Ultima IV: Quest of the Avatar, Beneath A Steel Sky, Lure of the Temptress, Ultima: Worlds of Adventure 2 si Tyrian 2000.

Toate jocurile vor rula pe OS X Snow Leopard sau mai nou si multe dintre ele vor rula nativ pe platforma Apple. Exceptiile de la regula vor rula pe Mac prin intermediul unei versiuni proprietare de DOSBox. Pentru a profita un pic de timpul pe care il au la dispozitie, intreaga colectie de 460 de jocuri disponibila pe Gog.com este testata de echipa companiei pentru a se verfica compatibilitatea cu Windows 8.

Citește și: