16 mai 2012 | 21:31

Lenovo are propriul magazin in Bucuresti – Exclusive Store

ACTUALITATE
Lenovo are propriul magazin in Bucuresti - Exclusive Store

Incepand de astazi Lenovo are un magazin propriu in Bucuresti. Aici putem gasi si testa o mare parte din produsele companiei, pentru segmentul consumer.

LENOVO EXCLUSIVE STORE

Astazi a avut loc inaugurarea oficiala a primului magazin Lenovo din Bucuresti si din tara. Magazinul se prezinta cu un design vesel, colorat, in contrast cu multe din produsele sale. Denumirea de Exclusive Store vine, bineinteles, de la faptul ca sunt prezente doar produse ale companiei. Mergand pe urmele celor care au deschis acest trend, cei de la Apple, si Lenovo doreste acum sa ofere o experienta mai personala in ceea ce priveste produsele sale. Astfel, clientul care va pasi pragul noului magazin, va fi informat in detaliu despre produsul pe care il doreste si ii se vor explica in cunostinta de cauza tehnologiile ce stau la baza acestuia.

„Noul Lenovo Exclusive Store este pasul pe care il facem catre utilizatori. De astazi va oferim toate conditiile pentru a analiza si a simti tehnologia Lenovo, de a intelege in mod direct experienta folosirii unor dispozitive inteligente si atent construite,” a declarat Aurel Netin, director general Lenovo Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Magazin LENOVO EXCLUSIVE STOREIdeea este de apreciat. Cred ca majoritatea dintre voi, care ati fost pusi in situatia de a cumpara un laptop sau orice alt dispozitiv, ati fost dezamagit de serviciile oferite de angajatii din magazinele de retail. Majoritatea ati pus intrebari simple care nu si-au gasit raspunsul sau ati cerut detalii tehnice despre produsul respectiv si vi s-au comunicat configuratii gresite. Parerea mea este ca orice producator de tehnica de calcul ar trebui sa detina cel putin un astfel de magazin pentru a isi informa cat mai corect clientii despre produsele sale. Totodata a fost lansata si o serie de sisteme desktop, ThinkStation C30, D30 si S30, sisteme destinate in principal mediului business si, de ce nu, si utilizatorilor ce au nevoie de o statie de lucru fiabila si puternica.

Magazinul este dezvoltat in parteneriat cu Eurosoft Computers, se afla pe Bulevardul Unirii Nr. 19B si este sustinut de platforma online lenovoexclusiv.ro . Magazinul online pastreaza aceeasi structura si design ca site-ul oficial al producatorului. Mie personal imi place, insa localizarea magazinului mi se pare putin cam retrasa si nu stiu cat de mult succes vor avea in acea zona. Mai jos regasiti o galerie de imagini cu magazinul si produsele disponibile in acesta.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Magazin Lenovo Exclusive Store/”/]