iStyle Baneasa, noul magazin Apple din Romania

iStyle Baneasa, noul magazin Apple din Romania
17:14 28.03.2012

iStyle Baneasa este noul magazin si cel mai mare de pana acum al retelei iStyle, Apple Premium Reseller. Are o suprafata de 260 de metri patrati si este situat in Baneasa Shopping City, Bucuresti.

iStyle, iStyle Baneasa, magazin iStyle

Deschiderea oficiala va avea loc vineri, 30 martie, ora 10.00, iar cu aceasta ocazie clientii vor avea 10% reducere pentru fiecare Mac, iPhone sau iPod, inclusiv pentru accesorii.

Interesant este ca noul magazin iStyle Baneasa are o zona special amenajata de training si prezentari pentru fanii Apple. Se pare ca aici vor fi organizate periodic demonstratii si workshop-uri pentru utilizarea produselor Apple – de la editarea fotografiilor pe Mac, pana la compunerea muzicii cu Garage Band sau realizarea de prezentari cu Microsoft Office pentru Mac.

Primele workshop-uri vor fi sambata, 31 martie, incepand cu ora 17.00, gratuite : “Manipulare Audio/Video pe platforme Apple“, sustinut de Matze (Cristian Stanciu) si “Muzica si Sunet on Apple Gadgets“, sustinut de Electric Brother (Cristian Stefanescu).

Pentru cei interesati de cifre, investitia in iStyle Baneasa a depasit 250.000 euro, fara produsele din magazin. Mobila a fost adusa direct din SUA, facuta dupa standardele Apple. iStyle mai are 4 magazine – trei in Bucuresti si unul in Cluj Napoca.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Deschidere iStyle Baneasa/”/]

Comentarii
loading...