02 aug. 2012 | 14:15

Lanstarea GTA 3 pentru PlayStation 3 intarziata de muzica

ACTUALITATE
Lanstarea GTA 3 pentru PlayStation 3 intarziata de muzica

Cu multiple promisiuni din partea celor de la Rockstar ca Grand Theft Auto 3 ar trebui sa ajunga pe Play Station 3, utilizatorii entuziasti sunt din nou dezamagiti.

Grand Theft Auto 3

Cea mai recenta promisiune a studioului implica o data de lansare de 31 iulie pentru clasicul joc GTA 3, dar daca va uitati in calendare, data respectiva a trecut in urma cu cateva zile. Din pacate, dupa cum probabil puteti vedea, joc nu este inca disponibil pe PlayStation Store.

,,Din cauza unei complicatii neprevazute, clasicul Grand Theft Auto 3 de pe PS2 nu a fost publicat in update-ul de miercuri al magazinului virtual. Va vom oferi un noi detalii in momentul in care o noua data de lansare va fi identificata. Ne cerem scuze de inconvenienta.” scria zilele trecute, cu un ton destul de grav, Grace Chen, directorul PlayStation Store, intr-un post pe blogul PlayStation din SUA.

Mai tarziu, Morgan Haro, editor al PlayStation Blog, a incercat sa lamureasca un pic situatia, detaliile publicate nefiind insa foarte multe. ,,Au existat cateva probleme de ultima ora legate de obtinerea dreptului de utilizare pentru o anumita melodie de pe coloana sonora a jocului. Echipele Rockstar sunt constiente de problema si cauta cea mai buna metoda pentru a aduce acest titlu pe PSN.”

Desi nu inteleg de unde vine stresul pentru aceasta lansare, probabil ca fanii seriei vor fi incantati de portarea acestui titlu. Pana la momentul redactarii acestui material nu exista o data de lansare, ci doar un pret de 10 euro.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele