Kindle Fire ar putea veni cu elemente de social gaming

Kindle Fire ar putea veni cu elemente de social gaming

Kindle Fire Social Gaming

Din surse de incredere, ca intotdeauna, cei de la Bloomberg au anuntat ca in viitorul aproiat tableta Kindle Fire ar putea include elemente de social gaming.

Printr-un update de firmware, si una dintre cele mai populare tablete cu Android se pare ca va ajunge sa includa functii asemanatoare cu Game Center pe iOS sau OS X. Practic, utilizatori care folosesc tableta celor de la Amazon pentru placuta activitatea de gaming in curand se vor putea mandri cu realizari (achievments) si locuri de top in clasamentele platformei.

La ora actuala in magazinul virtual al celor de la Amazon se regasesc deja 43.000 de aplicatii optimizate si testate pentru Kindle Fire. Avand in vedere ca un studiu realizat in aprilie a confirmat Kindle Fire ca fiind tableta preferata a 54% din utilizatorii de Android, o astfel de functie nu face decat sa atraga si mai multi utilizatori in universul Amazon.

Desi Nexus 7 cu siguranta va influenta semnificativ statistica din piata de tablete, daca Amazon face eforturi sa vina cu functii noi si eventual un nou hardware pentru a mentine Kindle Fire-ul in actualitate, lupta in acest domeniu cu siguranta nu se va simplifica. Din fericire, in orice scenariu posibil, utilizatorii finali au de castigat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: