Zvonuri: Urmasul lui Kindle Fire are putea fi anuntat pe 31 iulie

Zvonuri: Urmasul lui Kindle Fire are putea fi anuntat pe 31 iulie

kindle-fire-21

Desi nu a trecut un an din noiembrie anul trecut, cand s-a lansat primul Kindle Fire, Amazon se pare ca este aproape gata sa anunte o nou generatie a dispozitivului.

CNET are informatii ce confirma 31 iulie ca o posibila data pentru anuntul oficial al noii tablete Kindle Fire, impreuna cu noile generatii de dispozitive Kindle cu ecrane E-Ink. Revenind la noul Fire, aparent acesta va include o camera, butoane hardware pentru ajustarea volumului, iar daca avem noroc poate si optiuni de stocare un pic mai diverse. La capitolul dorinte, ar mai intra Bluetooth si un ecran de rezolutie mai mare. Din pacate, acestea din urma nu sunt confirmate de nici o sursa.

Daca zvonurile unei tablete Google se confirma si vom vedea atacata cu respectivul produs zona de 200 dolari, singura sansa ca un dispozitiv precum Kindle Fire sa reziste pe piata este ca Amazon sa taie si mai mult din pret. Din pacate, daca anul trecut cu o tableta de sub 200 dolari dadeai lovitura, din moment ce iPad-ul nu poate fi ,,atacat pe propriul teren”, tocmai in zona de 200 dolari ne putem astepta la aglomeratie in urmatoarele 3-4 luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: