iPhone 5 stabileste recorduri in China

iPhone 5 stabileste recorduri in China

iPhone 5 stabileste noi recorduri de vanzari in China, unde a reusit sa atinga 2 milioane de unitati vandute in primul weekend.

Lansare iPhone 5 in China

Apple a anuntat ca in doar trei zile de la lansarea din China, iPhone 5 a reusit sa depaseasca asteptarile pe piata asiatica. Intre 14 si 17 Decembrie chinezii au cumparat nu mai putin de 2 milioane de bucati din ultima „revelatie” a marului american. Magazinele au reusit sa evite haosul din primavara prin implementarea unui nou sistem de rezervari mult mai eficient si mai bine pus la punct.

Dupa cum declara si Tim Cook, China reprezinta o piata extrem de importanta pentru gigantul american, iar acest nou record in vanzari vine sa confirme acest lucru.

Bineinteles ca nu putem sa comparam noul record asiatic cu vanzarile de 5 milioane de unitati din weekend-ul lansarii in SUA, dar avand in vedere pretul telefonului raportat la puterea de cumparare a chinezilor, trebuie sa recunoastem ca este o performanta.

Ar fi curios de efectuat un studiu si in Romania, printre fanii Apple, sa vedem cati dintre ei au reusit sa isi achizitioneze noul model de pe piata locala si mai ales la ce pret 🙂

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: