iOS 5.1 aduce Siri pentru japonezi

iOS 5.1 aduce Siri pentru japonezi

Cel mai nou leak despre versiunea 5.1 a lui iOS, care va aparea in lunile ce urmeaza, dezvaluite evolutia a doua functii: aplicatia de camera din lock screen si Siri, asistenta personala din iPhone 4S. Ambele au fost lansate odata cu iOS 5.0, iar dupa feedback-ul primit din partea utilizatorilor, Apple a decis sa le imbunatateasca.

In momentul in care apesi de doua ori pe butonul Home in timp ce telefonul ecranul este blocat, o icoana apare in partea din dreapta jos pentru a semnala aplicatia de camera foto. Ei bine, in 5.1, aceasta nu va mai necesita o simpla apasare, care poate fi accidentala, ci va necesita un nou fel de slide, spre partea de sus a display-ului. Aceasta actiune va ajuta cu siguranta persoanele care nu vor sa rateze niciun eveniment important.

 

Siri insa primeste un upgrade mult mai substantial. Desi serviciul este inca in stadiu beta pentru limbile engleza, franceza si germana, Apple a decis sa adauge si suport pentru japoneza. Este o decizie destul de ciudata, insa acest lucru ne da sperante ca intr-o zi vom putea primi si o asistenta virtuala pe iOS care sa inteleaga limba romana.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: