Intel a completat linia de procesoare Ivy Bridge

Intel a completat linia de procesoare Ivy Bridge

Desi am vazut procesoare Ivy Bridge in multe forme si configuratii, pentru ca noua gama sa inlocuiasca cum se cuvinte fostele Sandy Bridge-uri, mai lipsea ceva.

Intel Ivy Bridge Core i3

La aproape jumatate de an dupa ce primele procesoare Ivy Bridge au impresionat utilizatorii, Intel a decis sa anunte ceva si pentru cei care isi doresc cu ardoare un procesor de ultima generatie in varianta de buget.

Este vorba evident despre procesoarele Intel Core i3. Acestea vor respecta reteta inceputa cu generatiile anterioare si vor continua sa fie niste solutii accesibile, cu cateva avantaje aferente noii familii de procesoare si multe dezavantaje aferente pretului redus. In primul rand vorbim de procesoare exclusiv dual core, fara Hyperthreading, disponibile in doua variante: obisnuite si low-power. Noile procesoare vor fi tactate intre 2,8 si 3,4 GHz iar printre cele mai mai mari avantaje se va numara integrarea celei mai noi generatii de IGP-uri Intel.

Desi nu avem inca niste preturi pentru fiecare dintre variantele de Core i3 Ivy Bridge, un I3-3220 tactat la 3,3 GHz va fi disponibil la 130 dolari.

Citește și: