Polaroid lanseaza Z2300 – printeaza o poza in mai putin de un minut

Polaroid lanseaza Z2300 – printeaza o poza in mai putin de un minut

polaroid-z2300

Stim cu totii motivul pentru care Polaroid ne suna cunoscut si in ziua de astazi si anume faimoasa camera care reusea sa „livreze” pozele pe loc, fara sa mai trebuiasca sa mergi cu filmul la procesat.

Daca traiati cu impresia ca odata cu tehnologizarea suferita de aparatura foto, Polaroid va ramane doar o amintire interesanta, aflati ca producatorul american a anuntat lansarea unei noi camere compacte, Z2300. Desi arata exact ca o un aparat foto modern si usor banal, noua jucarie Polaroid se dovedeste destul de speciala.

Dupa cum observa si cei de la ubergizmo.com, noua camera vine sa ne reaminteasca sentimentul pozei la minut si asta pentru ca este capabila sa imprime pozele din mers, sau mai bine zis exact atunci cand sunt facute. Cu ajutorul unei mini-imprimante incorporate, Z2300 printeaza poze de 2 x 3 inci (aproximativ 5 x 7,5 cm) folosind tehnologia Zero Ink, in mai putin de un minut. Aceasta tehnologie asigura pozelor protectie impotriva razelor UV, a apei, a murdariei si poate chiar sa prelungeasca durata de viata a amintirii de pe hartie.

Camera foloseste un senzor de 10 MP, filmeaza HD, are o memorie interna de 32GB, suporta carduri SD si afiseaza informatiile pe un display de 3 inci.

Doritorii o pot precomanda aici, pentru 160 de dolari, urmand ca aceasta sa fie disponibila incepand cu luna august. De asemenea, hartia Zero Ink va putea fi achizitionata sub forma de pachete a 50 de bucati cu 25 de dolari si 30 de bucati cu 15 dolari.

Citește și:
Etichete: