Instagram iti face automat o pagina de profil ,”a la Facebook”

Instagram iti face automat o pagina de profil ,a la Facebook

Incercand sa-si depaseasca un pic conditia de aplicatie exclusiv mobila, Instagram va creea automat pagini de profil tuturor utilizatorilor care folosesc popularul serviciu.

Instagram Web Profiles

Incepand cu zilele urmatoare, daca veti accesa instagram.com/numele_vostru veti intra automat pe o pagina de profil inspirata intr-un mod destul de evident din Facebook. Paginile de profil vor fi create automat, vor afisa toate imaginile pe care le-ati publicat vreodata cu aplicatiile de mobil Instagram si vor oferi doritorilor posibilitatea sa va urmeze postarile. Imaginile sunt organizate cronologic in albume si merita sa retineti ca momentan este imposibil sa va urcati noi poze pe profilul de Instagram folosind pagina web. Motivul pentru aceasta decizie a fost ca Instagram va continua sa fie predominant axat pe aplicatii de mobile. Pe partea de securitate, desi oricine poate accesa un profil de instragam de forma definita mai sus, in cazul in care aveti imaginile proprii definite ca private, doar voi si followerii vostri vor putea accesa respectivul continut dupa o etapa de autentificare.

Cu toate ca mai sunt inca multe detalii care se pot schimba in perioada urmatoare vis-a-vis de aceste pagini de profil, cum ar fi posibilitatea de a cauta persoane sau de a vedea imaginile sub forma unui flux, conceptul pare bine gandit. Ramane acum sa vedem daca Instagram va ceda presiunii utilizatorilor si va integra si functia de upload de imagini direct in browser, dar personal sper ca acest lucru sa nu se intample.

Instagram Nike

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: