Instagram a dat lovitura pe Android

Instagram a dat lovitura pe Android

Instagram-android

Mai tineti minte stirea in care anuntam ca nu mai este mult pana vom vedea Instagram pentru Android? Acea posibilitate se pare ca a devenit realitate.

Dupa ce si-a asigurat un loc important in portofoliul aplicatiilor gratuite de iOS, se pare ca noua versiune Instagram lansata in aceste zile si pe Android reuseste sa impresioneze si mai mult utilizatorii decat se astepta cineva. Mai precis, la mai putin de 24 de ore dupa lansare si deschiderea portilor de download de la Google, au fost inregistrate 1 milion de tentative de descarcari.

Desi cei mai multi dintre noi cand termina de descarcat/instalat un program abia asteapta sa-l testeze si sa se lamureasca de partile bune si rele, in cazul Instagram totul este la un alt nivel. Pentru a intelege mai bine nivelul de popularitate al aplicatiei aveti in vedere faptul ca doar Microsoft Windows 8 Consumer Preview a mai atras atatia curiosi incat a fost desrcarcat de un milion de oameni.

Pentru teste aprofundate, descarcati aplicatia de pe Google Play sau incepeti sa va cautati prieteni pe reteaua de socializare aferenta serviciului. Asa va veti de seama cine sta si cine nu sta pe Instagram.

Citește și: