Instagram vrea sa treaca pe Android – mai e putin

Instagram vrea sa treaca pe Android – mai e putin
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
10:10 26.03.2012

instagram

Aplicatia de photo-sharing Instagram, in curand si pentru Android, a devenit un fenomen in social media, aproape la fel de mare precum o retea sociala cu vechime in domeniu, fara macar sa paraseasca ecranele dispozitivelor cu iOS.

Avand o comunitate de 27 milioane de utilizatori autentificati, Instagram se afla de foarte mult timp in topul aplicatiilor din Apple AppStore. Cu toate acestea, pana acum dezvoltatorii aplicatiei nu au considerat ca merita sa-si porteze aplicatia si pe alte sisteme de operare.

Anuntata in urma cu cateva zile la SXSW de catre Kevin Systrom, co-fondatorul companiei, versiunea iminenta a Instagram pentru Android a fost infatisata ca fiind chiar mai buna decat versiunea de iOS. Desi ne putem astepta ca aplicatia sa apara pe Google Play (ex. Android Market) in orice moment, ca o etapa intermediara, baietii de la Instagram au creat un website. Este vorba de o singura pagina dominata de imaginea de mai sus si tagline-ul „Want to be the first in line for Instragram on Android?” (Vrei sa fii primul la coada pentru Instragram pe Android?)

Pagina este accesibila la adresa instagr.am/android, tot acolo va puteti introduce adresa de email si in cel mai scurt timp veti fi anuntati de evolutia proiectul sau chiar si de faptul ca puteti descarca respectiva aplicatie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI