Ikea se da pe camere foto digitale – din carton!

Ikea se da pe camere foto digitale - din carton!

Ikea Cardboard

Daca zilele trecute anuntam ca Ikea s-a apucat de integrat TV-uri si sisteme audio in corpuri de mobila pe care le vinde impreuna, in aceste zile se pare ca aceeasi companie a imbratisat chiar arta creatiei fotografice.

Fara un nume anume, camera din imaginea de mai sus este un nou produs low-cost pe care s-ar putea sa-l gasim la urmatoarea vizita la Ikea. Aparatul a fost oferit pentru prima oara impreuna cu kit-ul de presa jurnalistilor prezenti la expozitia de design Fuorisalone din Milano.

Camera foto Ikea isi trage curent de la doua baterii standard AA si are un spatiu de stocare pentru maxim 40 de imagini la rezolutia nativa a gadget-ului. Interfata USB pentru descarcare este la dimensiunea normala si poate fi rabatata dintr-unul din colturi.

Desi este din carton, camera nu este de unica folosinta, iar curiosii pot in orice moment sa descarce ultimele imagini din concediu, dupa care sa le stearga pentru a face unele noi.

Gizmodo Italia a scris ca vom vedea in scurt timp camera la cel mai apropiat magazin Ikea iar pentru a va hotara daca se potriveste stilului vostru de viata puteti urmari clipul de mai jos.

Citește și:
Etichete: