IdeaPad Yoga: Lenovo planuieste o tableta si cu Windows RT

IdeaPad Yoga: Lenovo planuieste o tableta si cu Windows RT
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
17:03 12.08.2012

Dupa ce zilele trecute anunta in mod oficial ca va lansa o tableta cu Windows 8, acum au inceput sa apara  informatii ca Lenovo vrea sa lanseze si o tableta cu Windows RT.

Lenovo IdePad Yoga

Desi IdeaPad Yoga este o tableta vehiculata de aproape jumatate de an, pana acum toate zvonurile implicau Windows 8 ca sistem de operare pentru respectivul hibrid. In ultimele zile insa, dispozitivul al carui ecran se rabateaza la 360 de grade se pare ca va fi disponibil si intr-o versiune cu Windows RT.

Astfel, tableta ce trebuia sa foloseasca un procesor Intel Core i7 va ajunge sa gazduiasca in versiunea pentru Windows RT un procesor ARM.  Desi se speculeaza o data de lansare apropiata de 26 octombrie, data lansarii noului sistem de operare Microsoft, momentan nu avem inca un pret pentru respectivul produs.

Tot la capitolul zvonuri, respectiva tableta Lenovo va fi realizata in colaborare cu Nvidia si va avea o autonomie de doua ori mai mare in comparatie cu versiunea cu procesor Intel. Legat de versiunea initiala a IdeaPad Yoga, cu Core i7, aceea va avea un pret incepand de la 1900 dolari, desi o data de lansare orientativa nu exista pana in acest moment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI