HP EliteBook Revolve – Touchscreen pentru profesionisti

HP EliteBook Revolve - Touchscreen pentru profesionisti

Intiulat EliteBook Revolve, noul laptop de la HP pentru profesionisti profita de o configuratie performanta si un sistem de operare optimizat pentru touchscreen.

HP Elitebook Revolve

Nu e nici primul si nici ultimul sistem construit in jurul unui sistem de operare in care Microsoft si-a pus speranta. In acest caz este vorba de HP EliteBook Revolve, cel mai recent exponent al acestui trend de aparate cu Windows 8 si  touchcreen intergrat.

Revolve-ul de la HP are 2,12 centrimetri grosime si 1, 36 kilograme. Are un format hibrid si ruleaza Windows 8 pe un ecran de 11,6 inci cu o rezolutie de 1366 x 768. Ecranul in acest caz este mat, protejat cu Gorilla Glass 2 si ascunde o putere luminoasa specificata de 400 de nits. Carcasa este preponderent din maneziu in timp ce procesorul poate fi un Intel Core i3, i5 sau i7. De performanta se mai ocupa 4GB de memorie RAM, pana la 12GB maxim, plus un SSD de 256GB. Conectica include 2 porturi USB 3.0, un Display Port, o mufa LAN la dimensiune standard si, optional, un modem 4G LTE. Tastatura este iluminata iar ecranul este rabatabil in directia acelor de ceas.

Desi pare un sistem gandit bine, cei de la HP si-au neglijat un pic posibilii clienti in momentul in care au trecut data de livrare pentru configuratia de mai sus – martie 2013 la un pret necunoscut.

HP EliteBook Revolve cu pen

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: