HDD-uri portabile Verbatim cu conectivitate multipla

, 27 Iun, 11:40

Va prezentam la CeBIT, in standul Verbatim o serie de adaptoare pentru HDD-urile mobile ce va pot face viata mult mai usoara. Discutam atunci de posibilitatea de a folosi un HDD Extern cu orice tip de conexiune pentru PC sau MAC.

Verbatim USM HDD Global Angled with Module

 

Era vorba mai exact despre o solutie Seagate, implementata de catre Verbatim si care, prin module detasabile, permite conectarea aceluiasi HDD la USB 3.0, Firewire, eSATA, Thunderbolt sau direct la PC. De asemenea, producatorii de PC-uri precum Acer sau Lenovo vor implementa acest conector direct pe carcasele acestora.

Modulul se numeste USM (Universal Storage Module) si reprezinta un standard dezvoltat in regimul non-profit cu mai multe companii din industrie. Standardul va fi utilizat in sisteme desktop, televizoare, media playere, si alte dispozitive ce pot accepta interfata SATA si folosi un HDD extern. Standardul a fost creat pentru flexibilitate maxima si de asemenea pentru viteza maxima. Clipul de mai jos cred ca este suficient de descriptiv.

Pretul initial pentru varianta de 500 GB a acestui HDD va fi de 520 lei, iar pentru varianta de 1TB, de 700 lei.

 

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail