Rockstar mareste studioul din Toronto, il inchide pe cel din Vancouver

Rockstar mareste studioul din Toronto, il inchide pe cel din Vancouver

Rockstar Games are planuri mari pentru operatiunile sale din Canada si face schimbari majore pentru a evidentia acest lucru. Dupa ce a scos titluri precum Max Payne 3, The Warriors, cateva titluri Grand Theft Auto mai mici si Bully prin eforturile combinate ale echipelor canadiene, a venit momentul sa le uneasca sub un singur acoperis.

Din pacate, acest lucru inseamna ca studioul Rockstar Vancouver, in care lucreaza 35 de developeri, va fi inchis, urmand ca angajatii sai sa se mute in cadrul Rockstar Toronto. Pentru a face acest lucru posibil, se va deschide o noua cladire de birouri in Ontario, care va apartine tot de Toronto. Angajatii care nu vor sa se alature studioului din Toronto au optiunea de a alege alte divizii Rockstar din toata lumea, iar cei care nu au posibilitatea sa se mute fie in Toronto, Ontario sau alta zona vor primi compensatii avantajoase odata cu parasirea companiei.

Decizia de a deschide o noua ramura in Ontario a fost luata pentru a beneficia de avantajele pe care guvernul acestui stat le ofera noilor afaceri. Avand in vedere ca Max Payne 3 a reusit sa fie un joc destul de bun chiar daca echipele care au lucrat la el erau separate, acum ca vor fi sub acelasi acoperis cu siguranta vor putea sa realizeze lucruri mult mai bine finisate.

Citește și: