Google Street View ajunge in Antarctica – imaginile sunt incredibile

Google Street View ajunge in Antarctica -  imaginile sunt incredibile

Desi nu mai sunt necesare de mult dovezi suplimentare pentru a demonstra utilitatea si amploarea serviciului Google Maps, prin cel mai nou update baietii de la Google ne ajuta sa ajungem virtual intr-un loc in care este imposibil sa ajungem vreodata pe propriile picioare.

Google Stree View Antarctica

Antarctica este una din acele zone in care extrem de putini oameni ajung pe parcursul unei vieti si totusi, cu ajutorul Google, de acum fiecare dintre noi poate ajunge in cateva dintre cele mai spectaculoase locatii din continentul inghetat. Ca o parte componenta a proiectului World Wonders, prin imaginii panoramice la 360 grade, Google va ofera posibilitatea sa vizionati baracile unor exploratori care au fost pe acele meleaguri in urma cu mai bine de 100 de ani.

Cu scopul declarat de a crea „cele mai precise si de inalta rezolutie imagini ale acestor locatii istorice”, Google va permite sa vizitati cabana exploratorului Ernest Schakleton, plus alte cateva zone pe care le puteti vedea detaliate in clipul de mai jos. Pentru a incepe aventura, este suficient sa dati click aici.