Google isi aduce aminte de utilizatorii de iOS 6

, 05 Oct, 11:30

Dupa ce am detaliat cateva etape pe care trebuie sa le urmezi pentru a accesa functiile pe care pana la iOS 6 le aveai in Maps, Google se pare ca vrea sa te mai ajute un pic sa faci tranzitia mai usoara.

Google Street VIew Safari

Pentru ca in iOS 6 nu ai acces la nici o aplicatie oficiala pentru Google Maps sau Google Street View, Google incearca sa te ajute direct din browser sa umpli respectivul gol.

Cu toate ca maps.google.com este o pagina de internet pe care o puteati accesa si inainte fara probleme de pe un iDevice, printr-un update recent acum aveti acces si la Street View folosind acelasi browser. Pentru a vedea la propriu ce se afla in jurul locatiei voastre, este suficient sa apasati sagetuta din interfata pentru a fi localizat, sa definiti un reper in locatia respectiva printr-o atingere prelungita pe ecran, dupa care sa atingeti noua icoana ce incorporeaza un omulet.  Din acel moment va puteti plimba pe strada in exact acelasi mod din iOS 5  sau o versiune anterioara de iOS.

Est adevarat ca aceasta metoda nu este la fel de sprintena precum solutia dedicata a celor de la Google, in schimb este cea mai buna solute prin care sa va uitati pe continut Street View rapid si fara alte costuri.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail