Google isi aduce aminte de Gmail

Google isi aduce aminte de Gmail

Chiar daca are un numar din ce in ce mai mare de servicii in portofoliu, este placut sa vezi ca Google nu a uitat de unul dintre cele mai populare si mai vechi: Gmail.

Google Gmail Compose email

Un nou update ce urmeaza sa fie lansat in aceste zile in browserele celor mai norocosi dintre noi va imbunatati semnificativ modul in care trimitem emailuri din interfata Gmail.

In momentul in care veti compune un email cu compose veti fi dus automat intr-o noua fereastra precum cea din imaginea de mai sus. Asfel, daca veti avea nevoie de o informatie dintr-un mail anterior nu veti mai fi obligat sa va deschideti mai multe ferestre de mail. Astfel, conversatiile vor avea forma unor discutii pe Google Chat. Tot ca o urmare a acestui nou sistem, Google va permite sa initiati mai multe emailuri simultan fara nici un fel de probleme sau fara a avea mai multe browsere deschise sau mai multe tab-uri.

Pentru prima oara, puteti aranja poze mult mai usor intr-un email sau puteti manipula destinatarii dupa bunul plac cu drag & drop intre campurile to, cc sau bcc. Incercand sa va ajute sa interactionati mai usor cu un numar mare de contacte, fiecare persoana cu care interactionati va avea o asociata o imgine de profil pe care o veti putea vedea oricand.

In cazul casutei mele de email, noile optiuni au fost integrate pe parcursul serii trecute si functioneaza exact cum ar trebui, fara mesaje de eroare sau probleme suplimentare. Dintr-un post pe blogul Gmail am inteles ca noile functii momentan sunt doar in versiunea preview, urmand ca in cateva luni sa le vedem intr-o varianta definitiva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: