Atasamente in Gmail direct din cloud cu Attachments.me

Atasamente in Gmail direct din cloud cu Attachments.me

Utilizatorii de Gmail nu au inca o metoda nativa pentru a atasa fisiere la mesajele pe care le trimit direct din cloud, insa Attachments.me este o solutie ingenioasa pentru aceasta problema. Prin intermediul acestuia, un singur click ofera accesul la toate fisierele de pe cele mai populare servicii de stocare in cloud, inclusiv noul SkyDrive de la Microsoft.

Este vorba despre o extensie compatibila cu Google Chrome si cu Firefox, care odata instalata, poate fi configurata sa poata urca fisiere direct de pe SkyDrive, Box, Google Drive si Dropbox in orice e-mail pe care un utilizator il compune in Gmail. Instalarea este floare la ureche, aceasta necesitand doar o vizita pe site-ul oficial Attachments.me si efectuarea unui click. Odata instalata, extensia va cere permisiune pentru a se integra in interfata de e-mail de la Google si va oferi un dialog de autentificare pentru serviciile pe care doriti sa le folositi in acest scop.

Daca sunteti persoane care folosesc Gmail des, iar majoritatea fisierelor importante pe care le folositi se afla deja in cloud, nu exista niciun motiv pentru a nu folosi Attachments.me. Pe langa faptul ca va usureaza munca, serviciul vine si cu o aplicatie pentru iPhone, care functioneaza ca un agregator pentru toate serviciile cloud pe care va tineti informatiile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: