Google isi aduce aminte de Gmail si pe iOS

Google isi aduce aminte de Gmail si pe iOS
16:00 05.12.2012

Ieri venea Gmail 4.2.1 pe Android, azi vine Gmail 2.0 pe iOS, cu alte cuvinte Google si-a actualizat aplicatiile pentru acces la serviciul de mail al companiei.

google gmail iOS 2.0

Cu toate ca aplicatia de iOS de Gmail avea cateva lipsuri la lansare si era departe de a inlocui clientul implicit de mail de pe iPhone, cu noul update se mai schimba cateva lucruri in directia buna.

Perfecta atat pentru iPhone cat si pentru iPad, aplicatia Gmail 2.0 vine cu o serie semnificativa de imbunatatiri. Pentru prima oara este introdus suportul pentru utilizarea mai multor conturi de mail. In timp ce cautati un mail important, rezultatele la cautare incep sa apara iar aplicatia va sugereaza ce sa scrieti in continuare. O functie care pe mine ma incanta teribil este scroll-ul infinit printre mailuri care inlocuieste cu succes zecile de pagini de mesaje din versiunea anterioara. Pentru a demonstra o integrare mai puternica cu celelate servicii ale companiei, direct din aplicatie puteti acum sa adaugati evenimente in Google Calendar sau sa raspundeti la comentarii pe Google+.

Aceasta versiune este prima lansata de la achizitia clientului de mail Sparrow de catre Google. Cu toate acestea, intr-un post pe blogul Google este negata orice legatura dintre aceasta iteratie a aplicatiei Gmail si dezvoltatorii Sparrow.

loading...