04 dec. 2012 | 17:00

Gmail pentru Android ajunge la versiunea 4.2.1

ACTUALITATE
Gmail pentru Android ajunge la versiunea 4.2.1

Google tocmai a facut public un nou update pentru aplicatia de Android, Gmail, ajunsa cu aceasta ocazie la versiunea 4.2.1.

gmail-4-2-1-android 4.0 si 4.1

Desi nu este o revelatie, mai ales ca o parte din acest update este deja integrat in aplicatia Gmail pentru Android 4,2, un lucru este foarte important. Aceasta lansare demonstreaza faptul ca Google este constient de numarul mic de utilizatori care face trecerea la un nou sistem Google atunci cand este lansat. Din acest motiv, noul Apk este destinat utilizatorilor de Android 4.0 si 4.1.

Ca si functii, noul Gmail suporta pinch to zoom pe un mail, aspect care inainte era imposibil, in plus permite arhivarea sau stergerea de mesaje in functie de nevoie. Este suficient sa va obisnuiti cu ideea ca stergerea unui email se poate reliza cu o tragere a respectivului mesaj de la dreapta la stanga in timp ce o miscare spre dreapta iti arhiveaza un mesaj. Avand in vedere ca exista telefoane cu Android din ce in ce mai mari, noul Gmail permite ajustarea in timp real a continutului afisat al unui mesaj pentru ca acesta sa se integreze mult mai bine pe ecranul telefonului. In cazul in care primiti emailuri cu atasamente de imagini, in noul Gmail 4.2.1, acestea se deschid cu usurinta pe tot ecranul si se vad mai usor una dupa alta. In plus, Google a adus pe Android posibilitatea inserarii de imagini foto din galeria personala direct intr-un mail. Daca detineti o versiune de Android mai noua de 4.0 aceste functii sunt disponibile printr-un update la aplicatie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele