Google Free Zone ar putea fi salvarea traficului de internet

Google Free Zone ar putea fi salvarea traficului de internet

Google+, Gmail si Google Search vor fi integrate impreuna intr-un serviciu intitulat Google Free Zone. Desi exista momentan doar in Filipine, acest pachet de servicii va fi disponibil in acelasi regim precum 0.facebook.com.

google free zone Filipine

Google incearca sa ofere acces gratuit la serviciile de email si cautare ale companiei prin noul program Free Zone. Practic, indiferent daca aveti sau nu o optiune de internet pe abonament sau cartela, in momentul in care intrati pe  Google+, Google Search sau Gmail, traficul nu se va contoriza. Gandit in principal pentru telefoane cu acces wap, noul serviciu va permite, tot gratuit sa faceti click pe pagini de rezultate la cautari fara nici un fel de cost suplimentar. Singurele restrictii sau, mai bine zis, activitatile care vor necesita o conexiune la internet platita sunt descarcarcarea atasamentelor la emailuri, deschiderea link-urilor din Google+ sau click-urile succesive printre paginile rezultate la cautare.

Ca si performanta, Google Free Zone este o initiativa a companiei din Mountain View care, daca va inregistra un succes major in ceea ce priveste adoptia in Filipine, va fi promovata si implementata pentru un numar din ce in ce mai mare de internauti. In etapa urmatoare de dezvoltare planul de distributie al acestui pachet de functii implica un miliard de utilizatori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: