God of War: Ascension Beta a inceput

God of War: Ascension Beta a inceput

Sony a dat startul sesiunii de cloed beta pentru noua componenta multiplayer din God of War: Ascension. Din pacate insa, accesul este restrictionat pentru publicul larg. Norocosii care au pus mana inca de ieri seara pe varianta de test a jocului au putut intra in posesia acestuia prin doua metode.

God of War Ascension multiplayer

Fie s-au inscris pentru a participa la acest beta pe site-ul oficial si au avut norocul sa primeasca o invitatie, fie au iesit invingatori in jocul social Rise of the Warrior. Acesta punea doua echipe, Toienii si Spartanii in concurenta directa. Echipa care strangea cele mai multe puncte primea acces la joc pe 12 decembrie. Echipa pierzatoare va primi insa God of War: Ascension beta abia pe 19 decembrie.

In cazul in care nu ati participat la acest experiment social al Sony Computer Entertainment, mai aveti o sansa de a juca noul God of War inainte de lansarea lui din luna martie. Pe data de 9 ianuarie, cei care au abonamente PlayStation Plus vor primi de asemenea acces la sesiunea de Beta.

Acum ca am lamurit cine si cand primeste jocul, hai sa vedem si ce include. Este vorba despre harta Desert of Lost Souls, prezentata deja in mai multe materiale promotionale, Forum of Hercules, acces la doua clase de jucatori, Zeus si Ares, cat si un tutorial „epic”. Odata cu startul beta-ului de God of War: Ascension am primit si un nou trailer dedicat componentei multiplayer a jocului.

Citește și: