Gameklip – Un gadget pentru gameri autentici

Gameklip - Un gadget pentru gameri autentici

Indiferent cat de mari sau de precise vor ajunge ecranele sensibile la atingere de pe un smartphone, niciodata nu se va compara precizia unui controller analogic cu niste butoane desenate pe ecran. Gameklip este un gadget care profita exact de aceasta realitate.

GameKlip Smartphone Joystick

O bucata banala de plastic la prima vedere, Gameklip reprezinta un dock realizat cu precizie elvetiana care permite atasarea unui smartphone de ultima generatie cu Android la un controller Sony Dualshock 3. Pe langa faptul ca facilitati o experienta de gaming mult mai precisa si performanta, scopul acestui dock este de a nu va periclita accesul la butoanele controllerului in timp ce ecranul unui Galaxy SIII, de exemplu, se afla in fata ochilor.

De partea de comunicatii intre controller si smartphone se ocupa, desigur, o aplicatie terta. Ce merita sa retineti insa este ca, desi pentru comuncatii wireless intre Dualshock 3 si smartphone aplicatia respectiva va obliga sa aveti telefonul cu Android rootat, daca optati pentru o conexiune micro USB restrictia descrisa mai sus dispare.

Avand in vedere ca vorbim de un accesoriu de 15 dolari care se livreaza in fiecare colt al planetei, Gameklip este un gadget care va transforma smartphone-ul intr-o consola de gaming autentica.

Citește și: