Un director Google e dezamagit de tabletele de 10 inci cu Android

Un director Google e dezamagit de tabletele de 10 inci cu Android

Cu toate ca ai fi tentat sa zici ca nu este prima oara cand un director de companie se arunca la acuzatii si afirmatii nefondate, in cazul lui John Langerling de la Google este vorba de argumente logice si coerente asupra tabletelor cu Android.

android google nexus John Lagerling

John Lagerling este Director of Business Development for Android la Google si este direct responsabil de negocierile implicate in dezvoltarea ultimelor dispozitive Nexus. Aici este vorba de noul Nexus 4, versiunea de actualizata de Nexus 7 si Nexus 10. In principiu, tot el a reusit sa propage filozia Google si preturile accesibile in niste produse cu Android care reusesc sa fie cu mult peste medie la un pret excelent.

Avand in vedere lucrurile enuntate mai sus, este evident ca o parere enuntata de Lagerling conteaza. Din acest motiv, nu mica le-a fost mirarea celor de la New York Times in momentul in care Lagerling a afimat ca Nexus 10 este rezultatul unei „frustrari” vis-a-vis de tabletele de 10 inci cu Android din piata. ,,Aceasta categorie vine cu preturi prea mari si cu produse slab dotate, motiv pentru care am vrut sa vedem ce putem face.” Sa fie aceasta o demonstratie a faptului ca Nexus 10 este in realitate prima tableta de 10 inci cu Android care conteaza?

Lagerling nu s-a ferit sa raspunda acuzatiilor, afirmand ca Motorola, o companie detinuta de Google, nu va primi niciodata tratament preferential. ,,Trebuie sa liciteze pentru a realiza dispozitive Nexus, ca orice alta companie”. Cu speranta ca macar cei de la Google vor fi incantati de produsele cu Android, speram sa citim alte opinii pe aceleasi subiecte in aproximativ un an de zile.