Galaxy S III mai depaseste un record de vanzari internationale

, 03 Noi, 05:26

Incredibil dar adevarat, Galaxy S III merge incet si sigur catre titlul de cel mai popular smartphone produs vreodata de Samsung.

galaxys3friont

Galaxy S III se vinde foarte bine. Dupa 10 milioane de unitati comercializate la mijlocul lunii iulie si alte zece milioane vandute o luna si jumate mai tarziu, a venit momentului depasirii unui nou prag – 30 milioane.

Pe contul oficial al Samsung Polonia tocmai a fost anuntata depasirea pragului de 30.000.000 de terminale Galaxy S III comercializate la nivel global din momentul debutului acestui model in luna mai. Desi aceeasi entitate a evitat sa anunte daca vorbim de dispozitive livrate catre magazine sau vandute catre utilizatori finali, niciodata nu a fost mai evident ca acum faptul ca S III este un succes de masa.

Nu mai ramane decat sa speram ca vom vedea un succes asemanator si cand vorbim de vreo tableta a producatorului coreean.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail