Samsung Galaxy S III depaseste 10 milioane de unitati vandute

, 23 Iul, 11:35

In cazul in care mai aveati vreo indoiala cu privire la succesul noului Samsung Galaxy S III, va anuntam ca de la lansarea oficiala si pana astazi au fost vandute peste 10 milioane de unitati.

Vanzari Samsung Galaxy S III

Desi oficialii Samsung nu au facut publice cifrele exacte, se pare ca, la un ritm de aproximativ 190.000 de telefoane vandute pe zi, noul membru al familiei Galaxy a reusit sa sparga bariera de 10 milioane intr-un timp foarte scurt. Dupa cum noteaza si engadget.com, Galaxy S II a avut nevoie de mai bine de cinci luni pentru a atinge aceasta performanta.

Vanzarile record sunt exact ce si-ar putea dori producatorul coreean, mai ales ca noul iPhone nu pare dornic sa atace piata prea curand.

Credeti ca va putea Galaxy S III sa mentina constant acest flux de vanzari? Pentru cei care vor sa contribuie la acest val, avem cateva sfaturi aici.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Alexandru Puiu

Din pacate faptul ca nu au fost dispusi sa detalieze un pic cifra de 10 milioane pentru mine personal ridica foarte multe semne de intrebare, mai ales ca Samsung mai are antecedente cu astfel de cifre umflate artificial. La ce ma refer aici e faptul ca cele 10 milioane pot include si smartphone-uri care au plecat de la Samsung din depozit si stau in alt depozit al unui operator de telefonie, de exemplu, sau al unui magazin de telefoane. Si in trecut Samsung a inclus aceste produse intr-un raport de ,,produse vandute”. Desi nu neg popularitatea terminalului, pana nu vor fi dispusi cei de la Samsung sa dea un raport detaliat imi pastrez cateva rezerve legat de veridicitatea acestei cifre.

Toti producatorii raporteaza la fel, sunt considerate vandute toate terminalele livrate (care pleaca din depozit). Eu ma asteptam ca vanzarile sa fie si mai spectaculoase, mai ales ca e smartphoneul Olimpiadei de la Londra… Pentru fanii din Romania care nu isi permit achizitia, samsung mobilers au lansat un concurs pe facebook cu premiu SIII, aplicatia se cheama trivia si se poate accesa la link http://www.facebook.com/samsung.mobilers.ro/app_342472629154160. Mai sunt putine zile pana la inchiderea JO, dar cine stie de unde sare iepurele 😀

E intr-adevar important cu cat a depasit 10 milioane SIII-ul. Nu e acelasi lucru daca a depasit cu 10, 100, 1000, 10000, 100000, 1 milion sau poate mai multe terminale… In ce priveste raportarile si la ultimele publicate de Apple sunt diferente mari intre livrari si vanzari. Oricum SIII este cel mai performant smartphone asa ca se va vinde in continuare bine.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail