Galaxy S III era „prea ieftin”? Samsung stie sa mai ia niste bani

Galaxy S III era „prea ieftin”? Samsung stie sa mai ia niste bani
12:00 09.06.2012

samsung MHL HDMI

Avand in vedere calitatea imaginilor pe care le putem inregistra cu terminalul mobil de generatie recenta, din ce in ce mai multi dintre noi cautam o posibilitate de a conecta smartphone-urile la televizor. Unii dintre noi trec prin aceasta operatiune si pentru a se juca pe un ecran mai mare Angry Birds. Partea cea mai dubioasa insa a venit in momentul in care un terminal precum Galaxy S III, desi are un port MHL – Mobile High Definition Link, nu este atat de usor de conectat precum ar prevedea regulamentul.

Samsung Galaxy S 3 foloseste un port micro-USB ca unic port prezent pe marginea carcasei, intocmai ca modelele anterioare, insa din pacate acesta nu functioneaza cu un adaptor standard MHL to HDMI. In cazul in care vreti sa profitati de scenariul mentionat mai sus pentru a viziona continut pe TV de pe Galaxy S III, aveti nevoie de un adaptor special pe care il veti folosi exclusiv la acest aparat.

Adaptorul vine cu un pret de a aproximativ 30$, care probabil la noi se va transforma in 30 de euro. Situatia este extrem de neplacuta si cu greu ne abtinem sa dam vina pe dorinta de imbogatire a celor de la Samsung pentru existenta acestui adaptor.

Pe langa prima problema dezvoltata mai sus, aparent chiar si cu achizitia respectivului adaptor sunteti obligat sa detineti un TV Full HD 1080p pentru a vedea continut de pe S III. Nu de alta, dar in cazul unui HD Ready nu vedeti nimic pe ecran si nici nu aveti optiunea sa schimbati rezolutia pe iesire.

Cu speranta ca Samsung Galaxy S III va castiga suficient de multi fani incat astfel de minusuri sa fie trecute cu vederea, parerea mea este ca un produs scump isi justifica banii prin detalii. Bineinteles, daca detaliile reprezinta sursa celor mai mari dezamagiri, succesul unui aparat este pus sub semnul intrebarii.

loading...