Galaxy Note II va exista si in varianta dual SIM

Galaxy Note II va exista si in varianta dual SIM

Avand in vedere ca Samsung nu este strain de domeniul terminalelor dual sim, nu ar trebui sa para dubios faptul ca au creat si un Galaxy Note II cu spatiu pentru doua carduri SIM.

galaxy note 2 dual sim

Site-ul chinezesc mydrivers.com a publicat pentru prima oara informatia, care a fost ulterior preluata de multe alte publicatii online cu renume. Aparent, desi nu au mediatizat acest model la IFA, cei de la Samsung au creat si o versiune dual SIM a noului dispozitiv. Creata exclusiv pentru piata din China, mai precis pentru operatorul China Unicom, versiunea din imagine are specificatii identice cu cele al modelului clasic, cu exceptia a incorporarii unui slot suplimentar pentru carduri SIM. Ca o trasatura originala, noul Note 2 in aceasta varianta este primul smartphone pe care l-am vazut ce incorporeaza locuri atat pentru un SIM de dimensiuni obisnuite cat si pentru un microSIM.

Daca tot avem certitudinea ca aceasta varianta a celei de a doua generatii de Note va aparea in China in luna octombrie, exista sanse ca dupa o luna sau doua sa ajunga pe canale neoficiale si in tara noastra.note 2 dual sim

Citește și: