FBI a inceput arestarile in cazul furtului de iPad mini

FBI a inceput arestarile in cazul furtului de iPad mini

Nu a trecut mult timp de cand anuntam un jaf ca in filme cu tablete iPad mini in valoare de 1,5 milioane de dolari, acum au inceput sa apara si vinovatii.

ipad mini furt vinovat

Dupa lunga serie de interviuri si o ancheta amanuntia, FBI a arestat una dintre cele trei persoane implicate in jaful de saptamana trecuta de la Aeroportul JFK din New York. iPad-urile evaluate acum la 1,9 milioane de dolari au reusit sa duca la unul din vinovati cu ajutorul martorilor de la fata locului. Mai multi angajati ai aeroportului au fost capabili sa descrie un individ, care, dupa ce ca a pus intrebari legate de marfa din containere a intrebat foarte natural de unde poate sa faca rost de un stivuitor. La scurt timp dupa evenimente s-a demonstrat ca stivuitorul a fost unealta cu care s-au mutat usor cei doi baloti cu tabletele iPad mini. Desi aceasta este o evolutie importanta in solutionarea cazului din pacate liniile de interogare au demonstrat ca cel arestat este doar un pion care a fost trimis pentru informare si care a stat de veghe pe parcursul jafului.

Nu se stie momentan daca a fost recuperat vreun iPad mini dintre cele furate insa Apple, si mai presus de atat, utilizatorii care au facut o precomanda, cu siguranta s-ar bucura daca ar intra in posesia tabletelor, nu de alta dar perioada de asteptare la un iPad mini in unele magazine a sarit deja de doua saptamani. Cercetarile continua in acest caz, insa, sunt foarte mari sanse ca produsele furate sa detina fiecare deja un utilizator incantat de pretul modic platit pentru acestea, sau este posibil ca tabletele sa se fi vandut deja intr-unul din magazinele ce comercializeaza produse Apple. Avand in vedere meticulozitatea si rapiditatea cu care s-a desfasurat jaful, hotii cred ca sunt suficienti de inteligenti sa fi scapat pana acum de toata marfa.

Citește și:
Etichete: