Facebook pentru Android ajunge la versiunea 2.0

, 14 Dec, 08:30

,,Mai sprinten ca niciodata” ar trebui sa fie tag-ul noii aplicatii de Facebook pentru terminalele cu Android.

Facebook 2.0 Android

DIsponibila deja pe Google Play, noua versiune de Facebook este mult mai sprintena decat vechea varianta. A primit practic acelasi tratament de care a beneficiat aplicatia omonima de iOS in urma cu aproximativ 4 luni.

Renuntandu-se practic la continutul web incarcat in-app si trecandu-se pe continut in format nativ, timpii de incarcare ai aplicatiei aproape ca s-au injumatatit pe orice terminal. Navigarea prin intregul timeline e mai sprintena iar fotografiile sunt afisate mai rapid decat pana acum, pe aceeasi conexiune la internet. In plus, puteti vedea parcurge seturi intregi de imagini direct din timeline, fara a mai intra in albume. Daca petreceti mult timp in aplicatie, in timp real veti fi notificat in partea de sus a ferestrei principale ca au aparut povesti noi de la prietenii vostrii. Pe acestea din urma le puteti vedea daca navigati in partea de sus a paginii.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail