Facebook este „ingrijorat” de securitatea platformei sale

, 18 Oct, 19:15

fb marketplace

Sau… mai bine spus, neavand o idee inca foarte clara cum sa monetizez cu adevarat cea mai puternica retea sociala, incearca in primul rand sa isi castige si mai mult increderea utilizatoliro si a dezvoltatorilor de aplicatii pe de alta parte. Daca in urma cu putin timp a inceput un raid major de anulare a conturilor false si a inceput o colaborare cu Dropbox pentru a partaja fisiere pe grupuri acum isi extine parteneriatul creat cu Kaspersky prin introducerea altor 7 producatori de antivirusi in al sau AV Marketplace.

Asadar, producatori precum AVG, McAfee, Avira si altii sunt prezenti pe langa Kaspersy si Microsoft. Ma intreb unde este BitDefender in aceasta ecuatie si cand se va regasi si logo-ul acestuia acolo, mai ales ca detine o slutie de securitate pentru fiecare platforma, chiar si pentru Android.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

cred ca BitDefender (oricat de patrioti am fi) nu prea are ce cauta in ‘ecuatie’. e drept ca pe unii din cei afisati ii depaseste dar nici nu se poate compara cu Kaspersky, de exemplu… am folosit timp de cativa ani antivirusul lor si nu e cine stie ce ‘mare branza’. 🙂

Radu Neagu

Ei, cred ca e cot la cot cu Avast de exemplu, sau cu Trend Micro, cel putin pentru unii Bitdefender face si el treaba destul de buna.

asta asa e 😉

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail