Facebook celebreaza un miliard de utilizatori printr-o reclama

Facebook celebreaza un miliard de utilizatori printr-o reclama

Inevitabilul a avut loc in ultimele 24 de ore. Facebook a ajuns la 1 milard de utilizatori activi care intra pe site cel putin o data pe luna.

Facebook un miliard utilizatori activi

Printr-o scrisoare publica, Mark Zuckerberg a anuntat cu entuziasm o performanta remarcabila atinsa de compania pe care o conduce. ,,In aceasta dimineata mai mult de un miliard de oameni folosesc activ Facebook in fiecare luna. Daca citesti aceste randuri, iti multumesc ca mi-ai oferit mie si micii mele echipe onoarea de a te servi. Sa ajuti un miliard de oameni sa fie conectati este incredibil iar aceasta realizare reprezinta de departe lucrul de care sunt cel mai mandru in aceasta viata.”

Tot cu aceasta ocazie, Facebook a publicat cateva statistici cuprinzatoare legate de evolutia gigantului. Din cei un miliard de utilizatori, 600 milioane acceseaza Facebook si de pe mobil. Media de varsta a utilizatorilor este de doar 22 de ani, in scadere fata de 23 de ani in urma cu un an sau 26 de ani in urma cu 4 ani. 219 miliarde de imagini au fost urcate pe Facebook iar in total, site-ul de socializare, a inregistrat 1,13 trilioane de like-uri.

Acest miliard de utilizatori este cu atat mai spectaculos cu cat numarul celor luati in calcul nu include persoane cu conturi cu nume false, duble sau de tip spam. Pentru a avea o imagine de perspectiva asupra evolutiei acestui numar va puteti gandi ca in primul trimestru al acestui an, ,,doar” 901 milioane de utilizatori intrau regulat pe Facebook.

Pentru ca un astfel de eveniment merita celebrat si altfel decat printr-o simpla scrisoare deschisa si un comunicat de presa, Facebook tocmai si-a lansat prima reclama cu numele ,,Lucrurile care ne conecteaza”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: